Sağlıklı Emzirme Süreci

Merhaba Sevgili Annelerim;

Uzun zamandır kalemi elime almamışım o vakit gerçekten değecek bir konuya değinmek isterim.Çoğunuzun da bildiği gibi Ece ile sorunsuz bir emzirme dönemi geçirdik.Bu anlamda kendimi şanslı hissetmiyorum desem yalan olur.Şimdi sosyal medyada sıkca göğüs ağrıları, meme ucu çatlakları ya da yaralar hakkında ne yapacağını bilmeyen çözüm arayan annelere denk geliyorum.Bende bir öneride bulunmak üzere geldim.

Anne ile bebek arasındaki ev güvenli en eşsiz bağ emzirme sürecinde oluşuyor.Bu yüzden bu süreci sağlıklı ve sorunsuz geçirmek en birinci önceliği olmalı emziren annelerin..Emzirme döneminde yara olan devamlı nemli kalan göğüs ucu sürekli emmeye bağlı olarak iyileşme süresini uzattığından gittikce zor ve acı dolu bir hale dönüşebilir.Bu da anne için acı dolu dakikalar saatler demek..İşte size bunlara çözüm önerim silverette gümüş göğüs ucu kapakları!


Silverette hamileler ve emziren anneler için tasarlanmış, gümüş göğüs ucu koruma kapaklarıdır.Hamilelikte hem de doğum sonrası kullanılabilir. Silverette ile birlikte başka bir krem ya da kalkan kullanmaya gerek kalmıyor. Ürünün kullanım ömrü yıllarca sürdüğünden, başka hamilelikleriniz de bebekleriniz de de kullanabiliyorsunuz

Şimdi neden bu göğüs ucu kapağı biraz bunu konuşalım..

Doğal bir şifa elementi olan gümüşün doğal iyileştirici etkisi olduğunu zaten biliyoruz.Ürünün gümüşten üretilmiş olması ve bütün klinik onaylardan geçmiş olması güvenilirlik konusunda 1. sırada benim için..Üstelik gümüşün kendi kendini temizleme özelliği sayesinde temizliği için ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmıyor.Bu kapakları hem önlem hem de tedavi edici olarak kullanabilirsiniz. Daha önce oluşmuş yara ve çatlaklarınızı iyileşmesine yardımcı olacağından   emzirme sürecinize sağlıklı ve doğru şekilde devam ettirebilirsiniz.

Anne ve bebek arasındaki emzirme bağı ve sürecini sorunsuz geçirmiş olmak size de bebeğe de çok iyi gelecek göreceksiniz.Kolay ulaşabilmeniz adına ürünün linkini de iletiyorum buracığa dilerim kullanıp memnun kaldığınız da bol bol kulaklarımı çınlatırsınız 🙂

Silverette®

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir