anne olmak

anne olmadan anlamazsın ,anne olunca anlarsın:)) anne ol da göreyim seni cümlelerinin bir çok çeşidini duyarız hep..hepside farklı kurulmuş cümleler gibi dursa da aynı kapıdan çıkıyor aynı yere yol alıyor.Anne olmuşlardan anne olacaklara..
Ben çok uslu bi kız olmadım hiç annemi üzmüş müyümdür desem kendime defalarcadır muhakkak. Asi bi cocukluk asi bi genç kızlık geçirdim.Kızın olsun gör gününü kızın olsun da anlarsın derdi annem.Sanırım yavaş yavaş anlıyorum.Kızım Ece ile daha cok tecrübe edinerek daha da iyi anlayacağım kesin :))
Herkes de aynı şekilde olmaz muhakkak ama ben ilk hamile kaldığımda aman Allah’ım dedim şimdi ne yağacağım bir çocuk büyütmek için doğru kişi miyim?Doğru aile miyiz? Ben buna hazır mıyım?
Planlı yapmadım kazara oldu cümlesini her duyduğum da deli olurdum cevremde.kazara cocuk yapmak nedir yahu diyerek?Evet bizimkide cok planlı olmadı ama neticede bir erkek bir kadın olunca cocuk olması denklemi cok da sasılacak bir durum değil hele ki evliliğiniz belli bir zaman aşımına uğradıysa.. Ecenin karnımdaki ilk hareketlenmesine kadar hiç birşeyin farkında değil ve buna alışabilecek miyim paniğindeydim..Anne oluyorum sevincinden çok doğru iyi bir anne olur muyum? paniği yaşadım.Ama karnım gün geçtikce büyüdü ve bağımız güçlendi Hareketlerini hissetmenin verdiği haz hiçbir heyecanla bir olamazdı.Doğumda onu ilk gördüğüm ana kadar..
Hala kendimi küçük bi kız cocugu gibi hissederken anne oluyorum dedim kendime evet benim bir kızım olacak.Buna hazırım.Onu kucagıma aldığım ilk an asla tarif edilemez bir mutluluk.Defalarca iyi ki dedirttiriyor.Her bebek doğdugun da bir de anne doğarmış ece ile ben de yeniden doğdum şimdi kızımla bir büyüyoruz <3

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir